OM NYBERGS ENTREPRENAD

TRYGGHET – KOMPETENS – GEMENSKAP

Vi på Nybergs Entreprenad är ett team på 16 personer som har lång erfarenhet och kunskap inom branschen vi arbetar i. Våra medarbetares kompetens och engagemang är vår viktigaste resurs. Genom snabb service och god kunskap vill vi alltid att du som kund skall känna dig trygg och nöjd och ge dig ett proffsigt resultat. Vi utgår från Ulricehamn och arbetar mestadels lokalt men sträcker oss också med en radie om ca 10mil.

Företaget drivs av Dan Nyberg som startade verksamheten 1978, då 20 år gammal.
– Jag började köra entreprenadmaskin 1974 direkt efter skolan. Ett av mina första jobb gällde byggandet av Landvetter flygplats, berättar Dan som valde att starta eget tre år senare.
– Jag anställde min bror Anders 1989 och samtidigt köpte jag en ny hjullastare. Två år senare investerade vi i ytterligare en maskin och året därpå köpte vi en teleskoptruck.

Två firmor under samma tak

2004 startade Dan Nyberg även företaget Nyrent som hyr ut allt ifrån bygg och anläggningsmaskiner till byggbodar både till företag och privatpersoner. Även denna verksamhet ligger på Nyboholm i Ulricehamn.

Dan Nyberg

Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna, bransch- och arbetsgivarförbund entreprenadmaskinföretag.

Nyrent

Nyrent

Vi erbjuder effektiva maskiner och god service. Med lång erfarenhet av hyresbranschen lovar vi snabb leverans och att maskinerna är de bästa marknaden har att erbjuda. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som till fackmän.